5 bune practici după gastric sleeve

Chirurgia bariatrică reprezinta o experiență de schimbare a vieții pentru oricine. Nu numai că transformă corpul, dar aduce și schimbări mentale, psihologice, comportamentale și sociale. Pentru a menține pentru toată viața bunele schimbări generate de operația de micșorare a stomacului, vă sugerăm să urmați 5 bune practici după gastric sleeve, care trebuie să urmeze după o intervenție chirurgicală bariatrica reușită.

Exercițiile fizice regulate

Adesea oamenii încetează să facă efort după câteva luni de la chirurgia bariatrică din cauza lipsei motivației. Pacienții post-bariatrici trebuie să caute compania unor persoane sau unui grup care să îi păstreze inspirați și motivati pentru continuarea de rutina a mișcării și efortului fizic.

Dieta

Dieta joacă cel mai important rol în gestionarea greutății după o intervenție chirurgicală bariatrică. Dacă pacientul urmează dieta sugerată de nutriționist sau de chirurgul bariatric, 80% din greutatea excesivă poate fi pierduta în primul an de la intervenția bariatrică.

Evitați alcoolul

Alcoolul este una din cauzele principale ale creșterii în greutate la majoritatea persoanelor obeze. Ca o bună practică, pacienții bariatrici trebuie să evite alcoolul sau să limiteze cantitatea.

Evitați fumatul

Fumatul dăunează sănătății. Chirurgia bariatrică este o experiență care schimbă în bine viața pentru majoritatea pacienților, și de aceea vă sugerăm să evitați toate obiceiurile proaste și să reporniți toate practicile bune ale stilului de viață.

Adăugarea îndulcitorilor naturali

De obicei, pacienții bariatrici sunt pasionați de dulciuri și de aceea dieteticianul le oferă câteva opțiuni de îndulcitori naturali, cu care ar trebui să experimenteze în viața de zi cu zi (înlocuirea zahărului) pentru menținerea unui stil de viață sănătos.

Lasa un comentariu

vezi si alte articole ...

Call Now Button