Sleeve gastric

de Stefan Tuca

Preț Gastric Sleeve (micșorare stomac) 18350 Lei

PREȚUL OPERAȚIEI INCLUDE :
  • anestezia
  • monitorizare și supraveghere pe toată perioada internării
  • nopțile  de spitalizare
  • planul de îngrijire și tratament.
Nu sunt incluse costurile investigațiilor preoperatorii.
Pacientul trebuie sa facă dovada  de asigurat.
Preț valabil cu bilet de trimitere de la medicul de familie. Oferta valabila pana la finalul anului 2023!

Ce este
Sleeve Gastric

OPERATIE MICSORARE STOMAC

Ce este gastrectomia longitudinala (sleeve gastric)?

Gastrectomia longitudinala (operatia micsorare stomac, sleeve gastric) este o intervenție chirurgicală restrictiva, care se realizează pe cale laparoscopica. In timpul acestei intervenții chirurgicale cea mai mare parte a stomacului va fi îndepărtata.

Aceasta operație reduce producerea unui hormon numit grelina (răspunzător de senzația de foame). O cantitate redusa de grelina are ca efect reducerea senzației de foame, și drept urmare, scăderea aportului alimentar și implicit a greutății.

Punga creata (stomacul rămas) în urma intervenției chirurgicale poate stoca aproximativ 60 ml – 100 ml. În mod normal, un stomac deține până la 1000 – 1500 ml .

Modul în care produsele alimentare părăsesc stomacul nu se schimbă. Prin urmare, stomacul este mai mic, dar funcția rămâne aproape neschimbata.

Nu se modifica circuitul fiziologic al alimentelor prin tubul digestiv, prin urmare nu are un mecanism malabsorbtiv, și nu presupune suplimente nutritive și vitaminice pe toată durata vieții.

Gastrectomia longitudinala este o tehnica chirurgicala ireversibila.

Există câteva restricții cu privire la alimentele pe care le puteți consuma după o intervenție chirurgicală. Având în vedere cantitatea mult mai mica de alimente consumate, este foarte important  sa faceți alegeri alimentare sănătoase atât pentru scăderea in greutate, cât și pentru îmbunatățirea stării de sănătate.

Call Now Button