După chirurgia bariatrică

Viața după chirurgia bariatrică

Dacă plănuiți o intervenție chirurgicală bariatrică, este foarte important să înțelegeți, ca este absolut necesara schimbarea stilului de viață după chirurgia bariatrică. Când știți rezultatul, vă este ușor să vă pregătiți mintea pentru operații, iar călătoria devine mai facila. Iată diferitele aspecte ale vieții și schimbările de după intervenția chirurgicală bariatrică:

Forța emoțională

De obicei, pacienții devin emoțional mai puternici, după o intervenție chirurgicală bariatrică și se ocupă de situațiile extreme într-un mod calm. Aceste persoane vor deveni inspirație pentru ceilalți. Și devin oameni foarte motivați. Ei simt dragoste și respect față de ei înșiși.

Încrederea mentală

Persoanele obeze sunt în general depresive. Pacienții își recapătă încrederea în sine după chirurgia bariatrică. Bătălia pe care au purtat-o ​​în minte înainte de chirurgia bariatrică, s-a încheiat.

Mobilitatea fizică după chirurgia bariatrică

Pacienții se vor simți mult mai confortabil după intervenția bariatrica. Aceasta pentru ca după chirurgia bariatrica, se ameliorează multe boli precum diabetul, apneea de somn, astmul, tensiunea arterială, artrita etc. De asemenea, mobilitatea se îmbunătățește după o intervenție chirurgicală bariatrică. Pacienții sunt capabili să facă exerciții fizice și să meargă fără probleme, și se bucură de o viață sexuală mai bună.

Plăcerea personală

Pacienții se simt extrem de fericiți atunci când constata ca li se potrivesc din nou, hainele lor vechi. Din acest punct de vedere, erau lipsiți de speranță până acum. În cazul doamnelor, plăcerea se dublează atunci când pot purta rochii pe care nu le-ar fi putut purta niciodată înainte, din cauza corpului cu greutate mare.

Recunoașterea socială

Întâlnirile sociale sunt mai plăcute pentru pacienți după operația bariatrică. Există mai multe motive de bucurie acum, mâncarea a devenit un aspect secundar. Complimentele pentru aspectul fizic, rochie și schimbarea stilului lor de viață general, le oferă o atenție specială oriunde merg. De asemenea, pot participa la jocuri, dans, activități etc., care le lipseau înaintea intervenției.

Succesul profesional după chirurgia bariatrică

Pacienții, din punct de vedere profesional, au mai mult succes după intervenția bariatrică, deoarece devin mai activi, mai încrezători și mai sănătoși. Bolile care le împiedicau performanțele, precum apneea în somn, diabetul, artrita, durerile de genunchi etc., sunt acum ameliorate, sau eliminate.

Lasa un comentariu

vezi si alte articole ...

Call Now Button