Preț micșorare stomac – 18350 lei – dr Ștefan Tucă

Preț micșorare stomac – 18350 lei – dr. Ștefan Tucă, intervenție bariatrică propusă pacienților care se luptă cu obezitatea. Dr Ștefan Tucă vă oferă cele mai recente tehnici chirurgicale pentru a vă ajuta să pierdeți în greutate rapid și eficient, atunci când metodele tradiționale de slăbit nu au funcționat și sănătatea dumneavoastră este în pericol din cauza obezității severe. 

Preț micșorare stomac

Prețul operației de micșorare a stomacului efectuată de dl dr Ștefan Tucă este de 18350 lei (3710 euro), și va fi efectuată laparoscopic. Oferim cea mai bună calitate, rezultate spectaculoase și o rată de complicații redusă. Sănătatea nu are preț, obezitatea afectează calitatea vieții pe toate planurile, iar dl dr Tucă este aici să vă ajute. 

Domnul doctor Tucă este un om și un medic extraordinar. De la prima consultație m-a făcut să mă simt în siguranță. Un alt lucru rar la un medic este faptul că am putut să țin legătura cu dumnealui și mi-a răspuns la întrebări de fiecare dată când am avut nevoie

Preț micșorare stomac reprezintă una dintre cele mai căutate fraze pe google. Un preț mic însă nu înseamnă și calitate. Sănătatea este cel mai de preț dar al unui om, iar în chirurgie siguranță este foarte importantă. 

Viața după micșorare stomac

Operația de micșorare a stomacului înseamnă un început nou. Înseamnă bucuria de a trai, înseamnă să te privești în oglindă și să zâmbești. Și cel mai important, înseamnă îmbunătățirea sănătății. Înseamnă să fii un om normal

Operația de micșorare a stomacului oferă beneficii importante pentru pacient cum ar fi ameliorarea diabetului zaharat de tip II și hipertensiunii, precum și beneficii estetice, dar și psihoemotionale. 

Micșorare stomac beneficii

Există numeroase studii care arată beneficiile operației de slăbit. Chirurgia bariatrică poate produce o pierdere durabilă în greutate la persoanele obeze care nu au obținut succes pe termen lung cu alte încercări de slăbire. Bypass-ul gastric și sleeve gastric sunt cele mai frecvente proceduri.

Chirurgia bariatrica micșorează volumul stomacului ceea ce limitează aportul de alimente și te ajuta să te simți sătul mult mai devreme decât în mod normal. Unele proceduri bariatrice limitează și absorbția caloriilor.

Beneficiile chirurgiei bariatrice: 

  • Remisie pe termen lung pentru diabetul de tip 2;
  • Sănătate cardiovasculară îmbunătățită;
  • Ameliorează depresia;
  • Elimina apneea obstructivă în somn;
  • Ameliorează durerile articulare; 
  • Îmbunătățește fertilitatea;
  • Ameliorează alte afecțiuni medicale. 

Rezultatele pacienților operați de dl dr Ștefan Tucă confirmă beneficiile enumerate mai sus. 

Informații preț micșorare stomac 

Preț micșorare stomac (gastric sleeve) 18350 lei 

Ce include pachetul operator?

– Intervenția chirurgicală;

– Monitorizare și supraveghere pe toată perioada internării;

– Anestezie;

– Nopțile de spitalizare;

– Planul de îngrijire și tratament;

*preț valabil cu bilet de trimitere de la medicul de familie

*nu sunt incluse costurile investigațiilor preoperatorii

*pacientul trebuie să facă dovada de asigurat

Pentru a programa o consultație:

Tel: 0723 042 207

E-mail: dr.tucastefan@gmail.com

1 comentariu

Consult pneumologic înainte de gastric sleeve - Sleeve Gastric 11/01/2024 - 9:30 pm

[…] o abordare holistică. Este deci crucial un consult pneumologic complet înainte de operația de gastric sleeve pentru evaluarea și abordarea problemelor de sănătate […]

Raspunde

Lasa un comentariu

vezi si alte articole ...

Call Now Button