Operația bariatrică m-a făcut un om normal

Operația bariatrică m-a făcut un om normal, spune pacienta noastră. La aproape un an de la operația de micșorare de stomac efectuată de dl dr Tucă, pacienta noastră spune că operația a fost un succes.

Obezitatea este pentru multe persoane o problemă serioasă de sănătate. Kg în plus își spun cuvântul asupra multor aspecte din viața unei persoane, nu doar asupra aspectului fizic. 

Multiple studii arată impactul obezității și problemele de sănătate asociate acesteia. Diabetul zaharat de tip 2, hipertensiune, apnee în somn sunt doar câteva dintre afecțiunile asociate obezității. 

Domnul doctor Tucă este un om și un medic extraordinar. De la prima consultație m-a făcut să mă simt în siguranță. Un alt lucru rar la un medic este faptul că am putut să țin legătura cu dumnealui și mi-a răspuns la întrebări de fiecare dată când am avut nevoie

De meserie medic pediatru, pacienta noastră spune că din cauza kg în plus obosea foarte repede, nu mai putea să facă lucruri pe care le făcea înainte. În momentul în care a făcut investigațiile preoperatorii, a aflat că și tensiunea era mai mare.

Operația bariatrică m-a ajutat să încap din nou în hainele mele dragi

Impactul cel mai mare însă a fost psihic. Kg pe care le avea, o făceau să nu se mai suporte când se uita în oglindă. După operație a redevenit omul care a fost toată viața. Face muncă fizică, nu mai sta în pat și încape din nou în hainele dragi. 

Amintindu-și de operație, pacienta spune ca nu a avut nici o complicație postoperatorie imediată sau la distanță. A ajuns la greutatea pe care și-o dorea și se simte bine foarte bine fizic și psihic.

Interacțiunea cu dl dr Tuca a fost la superlativ. Mi-a dat încredere prin modul dânsului calm de a vorbi și a explica pacientului!

Cum funcționează operația bariatrică

Operația de micșorare de stomac constă în îndepărtarea unei importante porțiuni din stomac modificându-i-se forma și volumul. Ca urmare pacienții ajung să mănânce cantități mici de mâncare și să resimtă senzația de foame mai puțin. 

Acum, la nici 1 an de la operație sunt un om normal care mănâncă mai puțin și un pic mai des dar care nu se mai îngrașă 

Alege un medic cu experiență în chirurgia bariatrică 

Experiența medicului este cu siguranță cel mai important lucru în căutările pacienților. Succesul operației, precum și complicațiile intra și postoperator depind foarte mult de experiența și cunoștințele medicale ale chirurgului. 

O recomandare din partea unui medic, un pacient foarte mulțumit de alegerea făcută. 

Vă recomand din toată inima să faceți această intervenție chirurgicala la dnul dr Tucă. Mă simt fericită în fiecare clipă de decizia pe care am luat-o de a mă opera. 

3 comentarii

Preț micșorare stomac - 19750 lei - dr Ștefan Tucă - Sleeve Gastric 17/12/2022 - 9:25 pm

[…] Operația de micșorare a stomacului înseamnă un început nou. Înseamnă bucuria de a trai, înseamnă să te privești în oglindă și să zâmbești. Și cel mai important, înseamnă îmbunătățirea sănătății. Înseamnă să fii un om normal.  […]

Raspunde
Cum să slăbești rapid și eficient în noul an - Sleeve Gastric 13/02/2023 - 6:46 pm

[…] care au trecut prin intervenția de gastric sleeve își și mențin noua greutate pe termen lung. O altă pacientă, la un an după intervenție, mănâncă mai puțin și mai des, dar nu se mai […]

Raspunde
Obezitatea și stresul cronic | Dr. Stefan TUCA 12/10/2023 - 1:34 pm

[…] incontrolabil afectează tiparele de alimentație dar și consumul de alimente hipercalorice. În timp, acest lucru poate duce la modificări ale încărcăturii alostatice și poate declanșa […]

Raspunde

Lasa un comentariu

vezi si alte articole ...

Call Now Button