Dr Ștefan Tucă, specialist în chirurgia bariatrică

Dr Ștefan Tucă, specialist în chirurgia bariatrică, are o experiență profesională extinsă, atât în chirurgia generala cât și în chirurgia laparoscopica avansată. Este de asemenea membru a multiple organizații profesionale medicale din România și a participat la 25 de manifestări științifice între anii 2004 și 2022.

Asadar, dacă ești în căutarea unui chirurg bun pentru chirurgia bariatrică, Dr. Ștefan Tucă poate fi alegerea potrivită pentru tine.  Dr. Ștefan Tucă a absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie din Craiova, cu specializarea medicină generală în 2003. Rezidențiatul în chirurgie generală l-a făcut la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca din București. A făcut un al doilea rezidențiat în chirurgie generală și digestivă la Hôpital Saint Charles, Saint-Die des Vosges în Franța. 

În prezent, Dr. Ștefan Tucă activează ca medic primar chirurgie generala în cadrul spitalului Gral Oncofort  București și are program de consultații în clinica West Clinique Brăila. 

Dr Ștefan Tucă, specialist în chirurgia bariatrică și experiența vastă în cazurile dificile

La Spitalul Gral Medical din București, Dr. Ștefan Tucă operează și cazuri dificile de pacienți cu obezitate și complicații. A operat și câte cinci cazuri cu obezitate morbidă într-o singură săptămână. Unul dintre ele a fost cu adevărat o provocare pentru acesta, fiindcă a fost vorba despre o pacientă operată anterior bariatric de un alt medic.

Tânăra cu obezitate și comorbidități fusese operată pentru obezitate – plicatura gastrică laparoscopică în urmă cu zece ani. Aceasta s-a îngrăsat la loc, iar când a ajuns la Dr. Ștefan Tucă, avea aderențe multiple, stomac cu anatomie de nerecunoscut și plicatură greu de desfăcut. Acesta a reușit într-un final să desfacă plicatura și să realizeze un gastric sleeve corect.

Cazurile dificile care ajung la Dr. Ștefan Tucă sunt adesea de tineri cu obezitate și probleme severe asociate. Aceștia îl aleg pentru dedicarea, profesionalismul și empatia de care dă dovadă în relația cu pacienții. 

pacienti bariatrici

Recenziile pacienților spun totul

  • „Am avut șansa unui medic extraordinar, un profesionist desăvârșit care mi-a fost alături, ori de câte ori am avut nevoie. Comunicarea și abordarea încurajatoare ale d-lui dr. Ștefan Tucă cred că au fost cheia succesului în ceea ce mă privește”, spune un pacient. Acesta a ajuns de la 148 de kilograme la 87 de kilograme după intervenția de gastric sleeve. A beneficiat, de asemenea, și de remisia diabetului de tip II și a hipertensiunii. 

  • „Domnul doctor Tucă este un om și un medic extraordinar. De la prima consultație m-a făcut să mă simt în siguranță. Un alt lucru rar la un medic este faptul că am putut să țin legătura cu dumnealui și mi-a răspuns la întrebări de fiecare dată când am avut nevoie”, spune o pacientă, medic pediatru.

Dacă suferi de obezitate și vrei să-ți recapeți sănătatea, nu ezita să-ți faci o programare la Dr. Ștefan Tucă, medic primar în chirurgie generală, cu competențe în chirurgie laparoscopică avansată. Veți obține empatie, dedicare și profesionalism în bariatrie.

4 comentarii

Operația bariatrică mi-a schimbat viața - Sleeve Gastric 18/08/2023 - 5:09 pm

[…] mers la un consult cu soțul meu, ambii am rezonat cu domnul doctor și am decis să fac operația. M-am operat întâi eu și la scurt timp s-a operat și soțul. […]

Raspunde
Operație gastric sleeve pro bono - Sleeve Gastric 19/10/2023 - 9:04 pm

[…] medici și există medici foarte dedicați și buni. Dr. Ștefan Tucă este unul dintre acei chirurgi cu competențe în laparoscopia avansată și în operații […]

Raspunde
Gastric Sleeve: Când este nevoie de o a doua intervenție? - Sleeve Gastric 12/12/2023 - 5:59 pm

[…] Gastric sleeve, cunoscută și sub numele de gastrectomie cu manșon, este o procedură transformatoare și eficientă pentru pierderea în greutate. Aceasta implică îndepărtarea unei porțiuni din stomac, rezultând o pungă gastrică mai mică, în formă de banană. Gastric sleeve se realizează prin chirurgia laparoscopică și este cea mai comună operație bariatrică.  […]

Raspunde
Etapele operației de gastric sleeve - Sleeve Gastric 21/12/2023 - 6:17 pm

[…] lucrează îndeaproape cu o echipă bariatrică multidisciplinară, care poate include un chirurg, un nutriționist, un psiholog și alți profesioniști din domeniul sănătății. Echipa oferă […]

Raspunde

Lasa un comentariu

vezi si alte articole ...

Call Now Button